Duurzaam vakwerk

Maatwerk is onze kracht

Onze inbouwservicemonteurs beschikken over ruime ervaring en vakkennis zodat je er zeker van bent dat jouw haard brandveilig wordt geplaatst. Wij voeren alle werkzaamheden rond het plaatsen van de kachel uit, dus ook het eventueel plaatsen of aanpassen van een rookkanaal, het plaatsen van een schouw of plateau en het afwerken ervan, zoals stuken. De werkzaamheden zijn uiteraard volledig afhankelijk van de kachel die je kiest: een vrijstaande kachel is sneller geplaatst dan een inbouwkachel.

 

Het plezier van kwaliteit

De haarden en kachels hebben de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Met een haard of kachel van Jerbo haal je topkwaliteit in huis. Dat zie je en dat voel je als hij brandt.

Duurzaam comfort

Een warm, comfortabel huis is essentieel, maar dat geldt ook voor bewust omgaan met energie. Wij zetten al onze kennis en vakmanschap in voor duurzaam comfort.

Altijd eerlijk advies

Wil je een haard laten plaatsen? Wij denken mee, geven advies en spreken alle mogelijkheden met je door. Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Meer informatie?

Ontdek de mogelijkheden. Kom naar de showroom.

In onze showroom in Opmeer krijg je een uitstekend beeld van wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen. Ook vind je hier ons uitgebreide assortiment haarden en kachels.

Onze showroom is open op afspraak.
Je bent van harte welkom!

Maak hier een afspraak

Interieur

Iedere woonwens is uniek. Ieder huis is anders. Jerbo Interieurbouw vertaalt jouw woonwensen naar een gedegen plan van aanpak en voert dat vervolgens uit.

Meer

FLAM-haarden

FLAM levert kachels van topkwaliteit. FLAM combineert de nieuwste technologieën met een hoog stookcomfort, schoon stoken en optimale veiligheid. Dankzij de verschillende designs is er een FLAM voor ieder interieur.

Meer