Aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie

Verbouwen? Dat moet goed gebeuren.

Verbouwen is vaak een intensieve aangelegenheid. Hoe groot of klein je verbouwing ook is: je moet het met een gerust hart kunnen overlaten aan een aannemer met verstand van zaken. Wij hebben onze sporen inmiddels wel verdiend: sinds de jaren ’90 hebben wij tientallen verbouwingen, renovaties en restauraties uitgevoerd, tot grote tevredenheid van onze klanten. Onze kennis en ervaring zetten wij graag in voor nieuwe klanten.

Aanbouw, verbouw, renovatie en restauratie

Als je Jerbo inzet ben je er zeker van dat jouw verbouwing vakkundig en volgens afspraak verloopt. Wij denken mee, zijn flexibel, vakbekwaam je kunt van ons op aan. Wij werken samen met een team loodgieters, metselaars, tegelzetters, elektriciens en andere vakmensen waarop wij volledig vertrouwen. Tijdens de verbouwing zijn wij als aannemer jouw vaste aanspreekpunt. Wij zorgen voor de eventuele overdracht van de werkzaamheden en houden toezicht. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor een goede afronding van jouw bouwproject. Daar kun je van op aan!

Kennis van monumenten

Wil je iets aan een monument verbouwen? Dan heb je meestal een omgevingsvergunning nodig én een aannemer die weet hoe hij oorspronkelijke details restaureert. Maatwerk is hier onmisbaar. Wij kennen de wetten en regels rond het behoud van historische elementen. Daarnaast hebben wij ruimschootse ervaring met onderhoud en verbouw van monumenten.

Ook voor ondernemers

Een bedrijfspand moet er aantrekkelijk uitzien. Wij hebben al heel wat winkels, kantoren en andere bedrijfsmatige panden met een vakkundige gevelrenovatie opgefrist.

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.