Maatwerk is onze kracht

Iedere woonwens is uniek. Ieder huis is anders. Jerbo Interieurbouw vertaalt jouw woonwensen naar een gedegen plan van aanpak en voert dat plan vervolgens uit.

“Daar had ik nou nooit aan gedacht!”

De keuken slimmer indelen, de badkamer uitbreiden, een boekenkast op een lastige plek of een loze hoek bij de woonkamer betrekken. Wat voor woonwens je ook hebt: wij komen graag even langs om de situatie te bekijken en te inventariseren wat je precies wilt. Vaak resulteert dat in een plan waar je zelf niet op kwam. Ruim 25 jaar ervaring, vakmanschap en oog voor detail maken dat wij weten hoe je een huis optimaal inricht en waar onze klanten blij van worden. Dat levert maatwerk op! En een huis op dat écht bij je past.

Het plezier van maatwerk

Ieder huis is uniek, iedere woonwens is persoonlijk. Daarom leveren wij écht maatwerk. Raam- en deurkozijnen maken wij bijvoorbeeld in onze eigen werkplaats; zo passen ze altijd perfect. Maatwerk is mooi, functioneel en voegt waarde toe aan je huis.

Bouwen met duurzaam resultaat

Wij bouwen verantwoord: met duurzame materialen, zonder verspilling. We besparen zoveel mogelijk op energie en water en beperken overlast waar we kunnen. Omdat we gedegen vakwerk leveren, gaat dat langer mee. Goed voor het milieu!

Vakwerk behoudt zijn waarde

Een goed uitgevoerde verbouwing betaalt zich terug tijdens de verkoop van een pand. Als je je verbouwing overlaat aan een vakman, behoudt onroerend goed zijn waarde. Bovendien heb je veel meer plezier van een verbouwing die uitstekend is uitgevoerd.

Meer informatie?

Ontdek de mogelijkheden. Kom naar de showroom.

In onze showroom in Opmeer krijg je een uitstekend beeld van wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen. Ook vind je hier ons uitgebreide assortiment haarden en kachels.

Onze showroom is open op afspraak.
Je bent van harte welkom!

Maak hier een afspraak

Verbouwplannen?

Hoe groot of klein je verbouwing ook is: je moet het kunnen overlaten aan een aannemer met verstand van zaken. Wij hebben onze sporen inmiddels ruim verdiend.

Meer

Merken

Meer