Pelletgestookte haarden

Pelletkachels en pellethaarden zowel inbouw als vrijstaand. Pellets zijn geperste korrels gemaakt van hout. Het is de moderne variant van de houtkachel. Pellets verbranding geeft meer warmte per kilo en stoot minder fijnstof uit. Pellets geeft het gemak van een brandende haard met een druk op de knop zoals bij de gashaard, maar met de prettige warmte van een houthaard. Onze haarden voldoen aan alle Europese milieunormen en de hoogste kwaliteitseisen. Vind hier al onze merken met gasgestookte haarden.

Gallus-Stove is een Belgisch bedrijf dat bewijst dat men ook in de wereld van de verwarming op hout en pellets nog kan innoveren.

Lees meer Maak een afspraak

Veel aandacht voor de productontwerp en een uitstekende training van de relevante technici hebben Jolly Mec toonaangevend gemaakt.

Lees meer Maak een afspraak

De groep La Nordica – Extraflame staat voor wat een winnende combinatie is in noordoost Italië : passie en hard werken.

Lees meer Maak een afspraak

Ontdek de mogelijkheden. Kom naar de showroom.

In onze showroom in Opmeer krijg je een uitstekend beeld van wat wij voor jouw interieur kunnen betekenen. Ook vind je hier ons uitgebreide assortiment haarden en kachels.

Onze showroom is open op afspraak.
Je bent van harte welkom!

Maak hier uw afspraak

Jerbo: Haarden en Kachels

Jerbo is expert op het gebied van haarden en kachels, geen ontwerp is ons te gek.
Je kunt bij ons ook terecht voor alle uitleenlopende verbouwingen en renovaties aan je huis én voor de binnenkant van je woning. We geven uitgebreid advies en zorgen voor de veilige installatie van je haard. Kortom: wij verhalen al jouw woonwensen naar een gedegen plan van aanpak en voeren dat vervolgens uit. Nieuwsgierig? Lees meer over Jerbo of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

De Veken 206c, 1716 KG Opmeer
Tel: 0226 42 71 22 info@jerboheerhugowaard.nl